Jógama

Front Pont

Védjük meg immunrendszerünket, hogy megvédhessen bennünket!
Ez nem játék a szavakkal, ez egy halálosan fontos dolog. Gondoljuk át együtt, saját érdekünkben! Létkérdés számunkra, hogy erős, egészséges állapotban tartsuk immunrendszerünket, mert nélküle a szervezetünk kiszolgáltatott a kórokozók, így a koronavírusok mindenhonnan fenyegető támadásainak is. Gyenge immunrendszer – magas kockázat, ezt igazolják a megbetegedési statisztikák is! Igen sajnálatos, hogy a jelenlegi, elképesztő gyorsasággal megváltó helyzetben szinte minden összeesküdött az immunrendszerünk ellen. A Meteo Klinikán már hónapok óta figyelmeztetünk a tartósan rendkívüli időjárás okozta stressz terhelések immunrendszert gyengítő hatásaira. A tél végi „tavaszi fáradtság” időszaka egyébként is az egyik legnehezebb szakasza az évnek: ilyenkor már kimerülnek a vitamin és ásványianyag raktáraink, és a szervezetünk egyre nehezebben tud megfelelni a fokozódó aktivitási igényeknek. Most pedig ránk tört az életünket fenekestől felforgató válság, ami további stressz faktorokkal: komoly gondokkal, feszültséggel, fokozódó alvási problémákkal tetézi az életminőségünket és az immunrendszerünket terhelő és romboló hatásokat. Mindent meg kell tennünk, hogy kitörjünk ebből az ördögi körből, és erős, „harcra kész” szervezettel tudjunk nekifogni a problémáink megoldásának. Ebben komoly segítséget tudunk nyújtani! A Meteo Klinikán az Európai Unió és a Magyar Állam 63 millió forintos támogatásával fejlesztettük ki a MeteoGlass dinamikus fényterápiás szemüveget, amellyel nagyon szép sikereket értünk el a distressz csökkentésében, az immunrendszer támogatásában. Szerencsés körülmény, hogy épp néhány hete indítottuk el országos Front-Pont hálózatunkat, így már nem csak budapesti központi rendelőnkben tudjuk nyújtani a Meteo Klinika szolgáltatásait. Március 23-tól az ország sok pontján lehetővé tesszük az immunrendszert támogató fényterápia igénybe vételét. A Front-Pontok térképe megtalálható a www.meteoklinika.hu oldalon. Az Önhöz legközelebbi Front-Pontra telefonon tud bejelentkezni, ahol egy gyors vizsgálatot követően máris igénybe vehetők az Ön személyére szóló fényterápiás kezelések.

Időpont egyeztetésért hívja:

+36 20 320 6200

“Az elmúlt időben minden hónapban délelőtt volt egy elég nagy rohamom. Megtaláltam a Meteo Klinikát, ahol megcsinálták nekem ezt csodaszemüveget. Reggel és este szoktam használni, és nagyon sokat segített nekem pláne, amikor túldolgoztam magam.”

Mihalik Katalin

“Elkezdtem a fényterápiát használni az alvásproblémáimra, és egy hét után döbbentesen tapasztaltam, hogy ezek a panaszok nem csökkentek, hanem egyszerűen teljesen megszűntek.”

Félegyházi Szilvia

„Megkapta a szemüveget és azóta a gyermekem tünetei nem jöttek elő”

Mericskai Tünde és Kovács Zénó Gyula