Jógama

Zapper

A kezelésről

Zapper
A betegségek nagyon nagy százalékát részben vagy egészen a különböző paraziták megtelepedése okozza a szervezetünkben. A Zapper kezelés (zapperelés) az egyik leghatékonyabb szelíd (mellékhatásoktól mentes) módja a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, mételyektől és egyéb parazitáktól való megszabadulásnak. A készülék működési elve több neves tudós (Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regehr Clark , Bob Beck, Prioré Antoine, Nikola Tesla) munkájának gyümölcse.

Minden élő organizmus kisugároz valamilyen saját fajtájára jellemző frekvenciát. Ha ezzel, vagy egy ehhez közeli a frekvenciával besugározzuk a mikroorganizmust, akkor annak sejtfala a rezonancia jelensége miatt felhasad, az organizmus elpusztul.

Dr. Hulda Regehr Clark Meggyógyulhatsz című könyve a Zapper technológia használatáról és az egyes betegségek okairól írt könyve megrendelhető üzletünkben.

A Zapper a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon a felismerésen alapul, hogy minden élő szervezet "kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus frekvenciájú elektromágneses hullámzást. (A frekvencia mértékegysége a Hertz /Hz/ - rezgés/másodperc.) Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely azt előállítja, akkor egy idő után a mikroorganizmus elpusztul, vagy inaktiválódik. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát egyre nagyobb kitéréssel, míg végül a sejtfal megreped, a mikroorganizmus elpusztul. Az emberi sejtek nem károsodnak, mivel sejtfaluk sokszor ellenállóbb és más a rezonancia frekvenciájuk.